Η Renault, επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2022

ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ DACIA. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
June 15, 2022
DACIA JOGGER: ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ DESIGN
July 1, 2022
  • Η Renault, είναι επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2022 που διεξάγεται από τις 14-26 Ιουνίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

H Renault, η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία με πορεία 123 χρόνων, ξεχωρίζει για την προσήλωση στην καινοτομία, αλλά και την ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

Ο άνθρωπος και η προστασία του περιβάλλοντός του αποτελούν τον θεμέλιο λίθο πίσω από την ενεργειακή της στρατηγική, σύμφωνα με την οποία μέχρι το 2025 θα διαθέτει στην αγορά την πιο «πράσινη» γκάμα αυτοκινήτων.

Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις αθλητικές δραστηριότητες ως επίσημος Χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2022.

Η Renault, επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2022

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball αποτελεί μία κορυφαία διοργάνωση για τη χώρα και παράλληλα το μοναδικό παγκόσμιο ομαδικό άθλημα που αναλαμβάνει η Ελλάδα στη μετά την πανδημία εποχή. Σε αυτό, λαμβάνουν μέρος 64 χώρες, 32 στο τουρνουά των Ανδρών- Γυναικών και 32 στο τουρνουά των Εφήβων- Νεανίδων, οι οποίες προέρχονται από όλες τις Ηπείρους.

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Η Εθνική Γυναικών είναι η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου, ενώ μαζί με την Εθνική Ανδρών κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας (2019).

Οι αγώνες διεξάγονται στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στην παραλία του Καρτερού, στο Ηράκλειο της Κρήτης, το διάστημα 14-26 Ιουνίου 2022.

Στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball, η Renault διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη γκάμα της, η οποία χαρακτηρίζεται για την υψηλή εμπλεκόμενη τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε με υβριδικά συστήματα κίνησης.

Από το best seller Clio και το απόλυτο crossover Captur, μέχρι το υπέρ-σύγχρονο κουπέ SUV Renault Arkana, όλα τους πλαισιώνουν τη διοργάνωση, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές.

Η Renault και η Teoren Motors Α.Ε. εύχονται καλή επιτυχία στις Εθνικές μας ομάδες.

Η Renault, επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Handball 2022

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close