ΤΟ ΝΕΟ RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ EURONCAP

Η Renault αξιοποιεί τη σχεδίαση 3D, χαρίζοντας μια ψηφιακή πινελιά σε κάθε σχέδιο
February 16, 2022
ALL-NEW RENAULT AUSTRAL – ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ SUV ΤΗΣ ‘NOUVELLE VAGUE’
March 10, 2022

Το All-new Megane E-Tech Electric αξιολογήθηκε με την κορυφαία βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, με βάση τα πιο σύγχρονα και αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών του 2022.

To All-new Megane E-Tech Electric πέτυχε μια βαθμολογία της τάξης του 85% για την προστασία των ενήλικων επιβατών και του 88% για την προστασία των ανήλικων επιβατών, χάρη στην πολύ ανθεκτική δομή του, αλλά και στο γεγονός ότι εξοπλίζεται, μεταξύ άλλων, με 7 αερόσακους. Η βαθμολογία για την προστασία των πεζών άγγιξε το 65%, ενώ αναφορικά με την πληρότητα και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης το νέο κορυφαίο ηλεκτρικό μοντέλο της Renault βαθμολογήθηκε με 79%.

Επιπροσθέτως των στοιχείων που αξιολογούνται από τον EuroNCAP, στο πλαίσιο της δέσμευσής του να προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, το All-new Megane E-Tech Electric διαθέτει ακόμα και την καινοτόμο εφαρμογή που έχει να κάνει με την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων μετά από ένα ατύχημα (Fireman Access), η οποία είναι αποτέλεσμα της δεκαετούς συνεργασίας του Renault Group με τις γαλλικές πυροσβεστικές αρχές.

ΤΟ ΝΕΟ RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ EURONCAP

Ένα κωδικός QR (QR code) έχει τοποθετηθεί στο παρμπρίζ του All-new Megane E-Tech Electric. Αυτός είναι άμεσα προσβάσιμος στις ομάδες διάσωσης, οι οποίες, σκανάροντάς τον, μπορούν να αναγνωρίσουν άμεσα ότι πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα. Παράλληλα, μέσω αυτού του κωδικού, δίνεται πρόσβαση σε όλες τις δομικές πληροφορίες του αυτοκινήτου (για παράδειγμα ο χώρος τοποθέτησης των μπαταριών και των αερόσακων, αλλά και τα σημεία που οι διασώστες μπορούν να κόψουν το αμάξωμα χωρίς κίνδυνο τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους εγκλωβισμένους επιβάτες). Και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς έτσι μπορούν να κερδίσουν έως και 15 λεπτά στην προσπάθεια απεγκλωβισμού. 15 λεπτά που μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια για τη ζωή των επιβατών.

Το Fireman Access και το QR code αποτελούν μέρος μόνο όλων των μέτρων που λαμβάνονται για να διασφαλιστεί ή κορυφαία ασφάλεια όλων όσων χρησιμοποιούν μοντέλα της Renault.

Η προστασία της ασφάλειας των πελατών στο δρόμο, αλλά και των υπαλλήλων στο περιβάλλον εργασίας αποτελεί τον ένα από τους τρεις βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης του Renault Group, η οποία και εφαρμόζεται ως μέρους του ευρύτερου στρατηγικού πλάνου «Renaulution».

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close